11-11-2017

Auping Plaza: 20% voordeel op matrassen en toppers!

Actie is geldig t/m 19 november 2017

 

Auping Najaarsactie


20% voordeel op Auping matrassen en toppers
Auping heeft zijn matrassen vernieuwd, zodat jij nog beter slaapt! Wil jij ook genieten van een matras die perfect bij jou past, dan is dit het moment. Auping biedt nu tijdelijk 20% voordeel op alle matrassen en toppers, van zaterdag 30 september tot en met zondag 19 november 2017. Kom proefliggen in de winkel. 

 

Actievoorwaarden Auping Najaarsactie 2017

De looptijd van de actie is van zaterdag 30 september tot en met zondag 19 november 2017.
In de actieperiode ontvang je 20% voordeel op de bestelling van Auping matrassen en/of toppers.
Deze actie is geldig op alle matrastypen. Zowel voor de 1-persoons- als 2-persoonsmatrassen, witte matrassen, gestoffeerde matrassen en topmatrassen.
Deze actie geldt alleen op bestellingen die in de actieperiode geplaatst zijn.
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Het actievoordeel wordt wel berekend bij de Original boxspring incl. combinatievoordeel en bij het 10% combinatievoordeel op bedmodellen.
De actie geldt niet voor showmodellen.
Onder voorbehoud van wijzigingen.
Deze actie is een samenwerking tussen Auping en de Auping Plaza’s en Auping dealers.

 

Omruilgarantie: matrassen van 90 dagen 

Voor de witte matrassen geldt de reguliere omruilgarantie van 90 dagen. Let op: de topmatrassen zijn uitgesloten van deze omruilgarantie.
Auping levert volgens de omruilgarantie voor de witte matrassen een nieuwe matras zonder boventijk. Bij de Inizio en Adagio zonder afritsbare tijk wordt een geheel nieuw matras geleverd.
Gedurende de actieperiode (30 september t/m 19 november) geldt deze omruilgarantie-actie ook voor de gestoffeerde matrassen.
Gestoffeerde matrassen worden retourgenomen naar de productielocatie van Auping in Deventer waar het verenpakket wordt vervangen door een verenpakket met de gewenste hardheid. Op verzoek ontvang je een leenmatras.
De omruilgarantie heeft specifiek betrekking op de hardheid van de matras. Je hebt eenmalig de mogelijkheid om de matras kosteloos om te wisselen voor een matras van hetzelfde type maar met een andere hardheid.