25-08-2017

Auping: SummerSale 15% voordeel!

Maak je slaapkamer Summerproof

15% voordeel op het gehele Auping assortiment


Ook in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker worden? Dat kan met de ventilerende collectie van Auping. Kies voor een ventilerende matras, een hoofdkussen voor optimaal ligcomfort, een luchtig zomerdekbed en/of een frisse dekbedovertrek.
Maak jouw slaapkamer Summerproof en profiteer van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017 van 15% voordeel op het gehele assortiment. Kom snel naar de winkel!

Auping Plaza
Nijmeegseweg 6-C
5916 PT VENLO

Actievoorwaarden SummerSale: 15% voordeel op het gehele Auping assortiment
- Wil je genieten van een goede nachtrust en energieke dagen? Dan zijn juli en augustus, de Auping Summer --  Sale periode, het ideale moment om een nieuw bed, matras, dekbed of kussen voordeliger te kopen.
- De looptijd van de actie is van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017.
- In de actieperiode ontvangt de je bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over alle binnen de actie vallende producten.
- Het 15% voordeel geldt op het gehele Auping assortiment, inclusief de bedtextielcollectie van Bedding House en de zomerdekbedden (Comfort, Deluxe en Prestige) en de prestige kussens (Synthetic, Nature en Latex).
- Deze actie geldt alleen op orders die in de actieperiode geplaatst zijn.
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Het actievoordeel wordt wel berekend bij de Original boxspring incl. combinatievoordeel en de Auping Essential Summerdeal.
- De actie geldt niet voor showroommodellen.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.
- Deze actie is een samenwerking tussen Koninklijke Auping en de Auping Plaza’s en dealers.

Actievoorwaarden Auping Essential Summerdeal
- Tijdens de SummerSale profiteer je nog eens extra van een speciale Auping Essential Summerdeal. Nooit eerder was de Essential zo voordelig geprijst!
- Tijdens de SummerSale ontvang je een extra voordeel van maximaal € 227,65 bij bestelling van een complete 2-persoons Essential. Dit extra voordeel geldt al bij bestelling van een complete Auping Essential inclusief Essential omranding, 2 vlakke spiraalbodems, een houten hoofdbord en 2 x éénpersoons Inizio matrassen of 1 x tweepersoons Inizio matras (zonder afneembare tijk) vanaf breedtemaat 160cm.
- Tijdens de Summersale betaal je geen € 2.810,- voor bovengenoemde Essential combinatie, maar € 2.195,00
- Eventuele meerkosten door te kiezen voor verstelbare bodems, gestoffeerd hoofdbord en/of andere matrassen zijn voor eigen rekening.
- Deze actie geldt alleen op orders die in de actieperiode geplaatst zijn.
- De actie geldt niet voor showroommodellen.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.
- Deze actie is een samenwerking tussen Koninklijke Auping en de Auping Plaza’s en dealers.