05-09-2017

Herfstactie: win een tuinbon!

De zomer loopt ten einde, de herfst komt in zicht. Schitterende kleuren en een lekker najaarszonnetje: het is volop genieten in de herfsttuin. Daarom geven Trefcenter Venlo en Tuincentrum Leurs een tuinbon cadeau ter waarde van 750 euro!

Als de herfst aanbreekt, is het grotendeels gedaan met de zomerbloei. Naar een uitgebloeid terras, veranda of balkon staren, is echter niet nodig! In een handomdraai maak je je buitenkamer net zo kleurrijk als in de zomer. Er zijn genoeg mooie bomen en planten waarmee je je tuin, balkon of terras een flinke oppepper geeft. Sommige bomen en struiken zijn in de herfst adembenemend mooi. Happy herfst!

Vul de ontbrekende letters in & win!
Hoe maak je kans op de tuinbon ter waarde van 750 euro? Los het raadsel op & vul je antwoord in op www.trefcenter.nl/win. Like vervolgens de Facebookpagina van Trefcenter Venlo en wie weet win jij deze gave prijs!

Trefcenter Venlo verloot een tuinbon van Tuincentrum Leurs ter waarde van 750 euro. De actie loopt van 5 tot en met 22 september 2017. Uit alle goede antwoorden wordt één winnaar geloot. Deze wordt op 25 september bekendgemaakt.