01-06-2017

Los de rebus op & win een Weber barbecue!

Op zondag 18 juni zetten we alle vaders in Nederland in het zonnetje. Maak er een gezellige zonnige Vaderdag van met stoere mannencadeaus waar je vader blij van wordt. Natuurlijk is deze dag niet compleet zonder een stevige barbecuesessie. Daarom geeft Trefcenter nu een Weber barbecue ter waarde van 549,00 euro weg!

Los de rebus op en maak kans op een Weber barbecue ter waarde van 549,00 euro van Leurs Tuincentrum. Deze topkwaliteit barbecue heeft een klassiek ontwerp, een optimaal vermogen en een groot grillrooster. Hiermee is de Spirit E-210 Classic een echte familiebarbecue met vele extra’s. Een gasfles van 5 kg kan handig en onopvallend in de onderkast worden geplaatst. De vaste zijtafels bieden veel werk- en werkruimte. Wil jij jouw vader aan het werk zetten achter de hete kolen? Doe dan snel mee met onze winactie!

Doe mee!

Hoe maak je kans op de Weber barbecue? Los de rebus op, vul je antwoord in op www.trefcenter.nl/win en like @TrefcenterVenlo op Facebook! Wie weet barbecue, braad en gril jij erop los deze zomer!

Trefcenter Venlo verloot een Weber barbecue ter waarde van 549,00 euro van Leurs Tuincentrum. De actie loopt van donderdag 1 juni t/m zondag 18 juni 17:00 uur. Uit alle goede antwoorden wordt één winnaar geloot. Deze wordt op dinsdag 20 juni bekendgemaakt.

 

De prijs: