20-03-2018

Zoek de paaseieren en win een Big Green Egg mini barbecue!

De eerste krokussen schieten uit de grond: het voorjaar lonkt. Nog even en dan kunnen we weer in de tuin op zoek naar paaseieren. Natuurlijk is het voorjaar niet compleet zonder een heerlijke barbecuesessie. Daarom geeft Trefcenter Venlo met Pasen een Big Green Egg mini barbecue ter waarde van 761,00 euro cadeau!

Weet jij ons te vertellen hoeveel gekleurde eieren er verstopt zijn én waar deze liggen? Dan maak je kans op een fantastische Big Green Egg mini barbecue ter waarde van 761,00 euro. De prijs wordt je aangeboden door Trefcenter Venlo in samenwerking met Tuincentrum Leurs. Grijp je kans en doe mee met onze winactie!

De Big Green Egg mini is een compacte houtskool barbecue, ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. Het rooster is geschikt om voor vier personen de heerlijkste gerechten te bereiden. De barbecue kan het hele jaar door gebruikt worden om te bakken, koken, grillen, stoven, of te roken. Leurs Tuincentrum is sinds kort dealer van Big Green Egg.

Hoe doe je mee?
Win en ga een heerlijk voorjaar tegemoet! Tel de paaseieren, geef het juiste aantal door via www.trefcenter.nl/win en like de Facebookpagina van Trefcenter Venlo.

Trefcenter Venlo verloot een Big Green Egg mini barbecue ter waarde van 761,00 euro van Leurs Tuincentrum. De actie loopt van dinsdag 20 maart tot en met dinsdag 3 april 2018. Uit alle goede antwoorden wordt één winnaar geloot. Deze maken we donderdag 5 april bekend.