Alles voor de feestmaanden vind je bij Trefcenter Venlo

Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen komen langzaam weer in zicht: de maanden van Sinterklaas, speculaas, kerstballen, gezellig tafelen, vuurwerk en knallende champagnekurken. Hoe zien pakjesavond, kerst en oudejaarsavond er dit jaar voor jou uit? Hoe dan ook, bij Trefcenter vind je écht alles om de wintermaanden helemaal compleet te maken!

Lekkers, snoep- en strooigoed
Op zaterdag 13 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland. Tijd om het thuis dus extra knus te maken. Heerlijk strooigoed mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van snoepgoed zoals versgebakken pepernoten, taaitaai, chocoladeletters en marsepein? Of van heerlijke verse wortels voor Ozosnel? Hiervoor ben je bij onze Venlose supermarkten Albert Heijn XL en Lidl helemaal aan het juiste adres.

Alles voor de feestdagen
Is jouw verlanglijstje voor pakjesavond of kerst al klaar? Laat je inspireren door ons grote, veelzijdige winkelaanbod op het gebied van wonen, klussen, lifestyle, kleding, verzorging, eten, drinken en meer! Van een feestelijke outfit en skikleding tot kerstbomen en accessoires voor een gezellig diner. Breng ook een bezoek aan de kerstshow bij Tuincentrum Leurs. Dit jaar is deze show met kerstballen, magische lichtjes en leuke Lemax-huisjes is nóg mooier dan voorheen.

Kom langs
Ben je benieuwd naar het hele winkelaanbod van Trefcenter Venlo? Ga naar het overzicht met al onze winkels. Wist je trouwens dat ons winkelcentrum goed bereikbaar is? Parkeren is gratis!

Houd je aan de coronamaatregelen
Bezoek je Trefcenter Venlo? Houd je dan aan de coronamaatregelen. Samen krijgen we het coronavirus onder controle.

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Draag een mondkapje in overdekte, openbare ruimten;
  • Vermijd drukte;
  • Bezoek je een van onze restaurants? Een coronatoegangsbewijs en een vaste zitplaats zijn hier verplicht.

Onze winkels zijn tot uiterlijk 17.00 uur geopend. Supermarkten, dierenwinkels, drogisterijen en restaurants sluiten uiterlijk om 20.00 uur hun deuren.