Beleef de herfst bij Trefcenter Venlo

Nu de dagen korter worden, zoeken we de gezelligheid weer op in huis. Gelukkig heeft de herfst veel moois voor jou in petto! En dát weten we bij Trefcenter Venlo maar al te goed. Wij hebben alles in huis om jouw herfst compleet te maken.

Sfeervol interieur
Kan jouw interieur een opfrisbeurt gebruiken? Met meer dan twintig woonwinkels heeft Trefcenter Venlo écht alles om van jouw woning een thuis te maken. Van (design)meubels en woonaccessoires tot keukens en klusartikelen.

Diners met vrienden en familie
Puilt jouw agenda – nu het weer mag – uit met gezellige diners? Daar weten onze (XL) supermarkten en slijterij wel raad mee. Je vindt er verse streekproducten en heerlijke dranken voor een ouderwets gezellige en geslaagde avond met familie en vrienden.

Een sportieve outfit
In het najaar laat de natuur zich van haar mooiste kant zien. Zin in een verfrissende wandeling of fietstocht? Onze outdoor specialist helpt je graag bij het vinden van de juiste uitrusting en benodigdheden voor jouw avontuur!

Restaurants
Heb je tijdens het shoppen trek gekregen? Maak dan een tussenstop bij een van de vele restaurants van Trefcenter voor een hapje en een drankje.

Goed bereikbaar, gratis parkeren
Trefcenter Venlo is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem afrit 40 op de A67 en volg de ANWB-borden. Neem je de bus? Dat kan via buslijn 83 (halte Karbinderstraat) of buslijn 6 (halte Van Leeuwenhoekstraat). Ga voor meer informatie naar www.trefcenter.nl.