Deel een klusblooper en win een draadloze Worx accuboorset en heggenschaar!

Op 17 juni is het vaderdag. Een mooie gelegenheid om alle klusvaders in het zonnetje te zetten. Speciaal voor handige én niet zo handige doe-het-zelvers geeft Trefcenter Venlo een complete Worx accuboorset en heggenschaar van Praxis weg ter waarde van € 250,-!

Klusbloopers

Bij het klussen gaat er wel eens iets mis. Een doorgezaagde stroomkabel, een blik verf over de nieuwe vloer, het behang ondersteboven, veel beginnende klussers kunnen erover meepraten. Maar ook bij de meer ervaren doe-het-zelvers verloopt het klussen niet altijd volgens plan. Wij zijn op zoek naar de grootste klusbloopers. Deel een grappig verhaal op onze Facebookpagina en tag iemand die erbij betrokken was. Wie weet sleep jij de prijs in de wacht en klus en tuinier je erop los deze zomer!

Doe mee!

Wil jij die handige accuboorset en heggenschaar winnen? Doe dan mee met onze vaderdag winactie. Like @TrefcenterVenlo op Facebook en deel een klusblooper! De actie loopt van vrijdag 1 juni t/m zondag 17 juni. Uit alle reacties wordt één winnaar geloot. Deze wordt op dinsdag 19 juni bekendgemaakt op onze Facebookpagina.