Het is lente bij Trefcenter Venlo!

Jaja het is lente! Hier hebben we toch allemaal zin in? Het Trefcenter is er in ieder geval klaar voor. Bezoek ons winkelcentrum om helemaal op te bloeien. We hebben alles voor huis én tuin om je lentekriebels nog meer te prikkelen.

De tuin klaarmaken
Is jouw tuin al klaar voor de lente? Bezoek Tuincentrum Leurs en BuitenHof Tuinmeubelen, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de lentedagen! Van de mooiste tulpen en krokussen tot de lekkerste ligbedden en tuinsets.

Wandelen in de lente
Bezoek je wel eens de natuurgebieden van Venlo? Tipje van ons … ontdek ze tijdens de lente! Maak een mooie wandeling door het Jaomerdal of loop een rondje om het Zwarte Water. Heb je nog stevige wandelschoenen of een handige rugzak nodig? Kom langs bij Bever! Hier start jouw lentewandeling.

Trefcenter bezoeken met de kids
Ons winkelcentrum is ook uitermate geschikt om te bezoeken met kinderen. Shop de nieuwste mode bij C&A, eet een lekker ijsje bij Tref Lunchroom en bekijk de dieren bij Jumper de Diersuper of Ruitersport Equidrôme. Aan het einde van de dag, natuurlijk lekker afsluiten met een HappyMeal bij McDonalds of een Kids Meal bij KFC.

Voorjaarsschoonmaak
Maak van schoonmaken een feestje. Kom helemaal in de lentesfeer door het huis eens op te frissen. Is het tijd voor nieuwe gordijnen of kan de muur wel een likje verf gebruiken? Laat je inspireren in ons winkelcentrum. We staan voor je klaar!