Improviseren met Pasen doe je zó!

Door de coronacrisis vieren we Pasen dit jaar iets ingetogener dan andere jaren. Begrijpelijk. Door zoveel mogelijk thuis te blijven, zorgen we er immers voor dat we samen het coronavirus de kop indrukken. We hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet om van Pasen tóch een gezellig feest(je) te maken.

Ga voor kleur
In deze hectische tijd is het belangrijk om positief te blijven. Kies daarom voor een kleurrijk tafelkleed. Ga voor een pastelkleur, bijvoorbeeld pastelgeel, -roze of -blauw. Dit zijn zachte, maar stralende kleuren die perfect aansluiten op het voorjaar. Mag het voor jou nog een stapje verder gaan? Kies dan voor een tafelkleed in een speciaal geweven stof, met een motief of in meerdere kleuren.

De mooiste voorjaarsbloemen op een rij
Ook een vaas met verse bloemen doet wonderen. Haal de lente in huis en stel je eigen boeket samen. We hebben een aantal typische lentebloemen voor je op een rijtje gezet:

  1. De tulp is bij uitstek de meest bekende voorjaarsbloem. Niet voor niets staat het Sint Pietersplein in Rome er jaarlijks vol mee met Pasen. Helaas geldt dat niet voor dit jaar. Reden te meer om zélf een boeket in huis te halen.
  2. De roos staat voor liefde en vertrouwen. Dát kunnen we allemaal extra goed gebruiken in deze heftige tijd. De roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wist je dat iedere kleur een betekenis heeft?
  3. De ranonkel is een prachtige bolvormige bloem, verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Deze beauty opent zich elke dag stukje bij beetje, een feest voor het oog!

Boodschappenlijstje: check!
Nu is het tijd voor de inkopen. Met een gevuld eitje, een lekker croissantje, verse broodjes en versgeperste jus d’orange ben je al een heel eind. Bij Albert Heijn en Lidl helpen we je graag, óók op 1,5 meter afstand. Houd je s.v.p. rekening met ons deurbeleid? Dan maken winkelen samen veilig!

Vrolijk Pasen.