Klaar voor de herfstvakantie?

De herfstvakantie staat voor de deur! Heb jij al plannen? Wat dacht je van een heerlijke herfstwandeling door de Venlose natuurgebieden, gezellig borrelen bij de openhaard met vrienden óf kom jij een middag shoppen in ons winkelcentrum? Trefcenter Venlo kleurt jouw herfst. Zien we jou in de vakantie?

WoonWeken
De WoonWeken zijn in volle gang. Volg onze social media-accounts voor de beste aanbiedingen, actuele acties en hoogste kortingen! Nu is hét moment om je huis aan te pakken. Is het tijd voor een nieuwe vloer, badkamer of keuken? Kom naar Trefcenter Venlo en maak jouw woondroom waar. Aarzel niet te lang. Want de WoonWeken duren tot eind oktober.

Heerlijk Herfst
Haal de ovenschotels en ketels maar tevoorschijn. Het is tijd voor Hollandse kost! Wat dacht je van een stevige stamppot met rookworst of zuurvlees met piepers? Kom langs bij Albert Heijn XL of Lidl. Zoek je nog een drankje bij de maaltijd? Wellicht een mooi rood wijntje van Gall&Gall of een herfstbock bier. Een feestje voor de smaakpupillen!

Ontdek de natuur!
Regio Venlo heeft prachtige natuurgebieden. Ontdek ze deze herfst! Een mooie fietstocht langs de oevers van de Maas, óf een natuurwandeling door de talrijke bossen in de omgeving. Ga goed voorbereid op pad. Loop eens binnen bij Bever. Hier hebben ze alles voor het buitenleven. Geniet van de natuur!