Leg jezelf in de watten!

Je kent het vast wel: kinderen naar school brengen, werken, koken, sporten, tv-kijken, slapen én weer opstaan. Door de waan van de dag denken we af en toe iets te weinig aan onszelf. Toch kunnen we allemaal wel eens wat meer quality time voor onszelf gebruiken. Even lekker ontspannen, genieten en opladen. Maar hoe doe je dat?

Helemaal zen
Hoe creëer je een rustmoment? Simpel. Stel jezelf de vraag: “Waar word ik zen van?” Oftewel, hoe kom je helemaal tot rust en ervaar je een optimaal ontspannen gevoel? Tip: ontspanning zit ‘m vaak in kleine dingen. Een warm bad of een korte wandeling doen vaak al wonderen.

Ga voor een frisse haarlook
Ben je toe aan een frisse look! Gun jezelf dan een heerlijke was- en knipbeurt bij Brainwash. Drink een lekker kopje koffie of thee en lees een tijdschrift terwijl jouw haren weer helemaal in model worden gebracht. En om je look helemaal compleet te maken shop je bij C&A en geniet je van de laatste modetrends. Wedden dat jij je ontspannen voelt?!

Begin de dag sportief
Van sporten knap je op! Wist je dat sporten bij Basic Fit helemaal niet duur hoeft te zijn? Haal energie uit afwisselende workouts of ga aan de slag met een personal trainer. Zo haal je meer uit je dag. Basic Fit geeft jou de ontspanning die je nodig hebt!

Verwenmoment
Heb je gewoon eens zin om lekker op de bank te ontspannen? Doe het dan in stijl! Ga naar Kruidvat en scoor de fijnste gezichtsmaskertjes. Kies bijvoorbeeld voor een rozenmasker met een verzachtende werking. Of kom helemaal tot rust met een lavendelmasker. Onze collega’s van Kruidvat adviseren je graag welk type masker geschikt is voor jouw huid.

Bankhangen en bitterballen
Staat het weekend voor de deur. Dan kan het verleidelijk zijn om een heerlijke fles wijn van Gall & Gall open te trekken. Bij Albert Heijn staan de lekkerste bijpassende snacks voor je klaar. Scoor een heerlijke bitterbal of een lekker stukje oude kaas. Ook dát is ontspannen, maar wel met mate natuurlijk!