Meer dan 50 soorten tapijt en vinyl gratis gelegd!

Regelmatig hebben wij voor een deel van onze ruime collectie tapijt en vinyl (ook wel pvc-vloeren) een ‘gratis gelegd’-actie. Indien de actie ‘gratis gelegd’ niet van toepassing is op de vloerbedekking van je keuze, kun je alsnog tegen zeer voordelige tarieven je vloerbedekking laten leggen door onze professionele stoffeerders.

Actievoorwaarden tapijt en vinyl ‘gratis gelegd’:

- Deze actie geldt alleen voor tapijt en vinyl dat in de winkel en op deze website voorzien is van het ‘gratis gelegd’-label.
Alle benodigde materialen en overige handelingen (vloerlijm, plinten, verlijmen etc.) kunnen we leveren of uitvoeren tegen betaling als je dat wenst. Laat je in de winkel verder adviseren door onze medewerkers.
- De actie geldt voor elke ruimte vanaf 6 m2 uitgezonderd toilet/badkamers, caravan/boot, tuinhuis en trappen.
- De minimale stoffeerkosten zijn €35,-.
- Je betaalt altijd in de winkel €22,50 aan VPAV-kosten (Voorbereiden, Planning, Administratie en Voorrijkosten). De VPAV-kosten zijn vast ongeacht de afstand van het stoffeeradres tot het Kwantum filiaal.
- Vloeren gratis leggen betekent dat wij de arbeid van het los leggen in mindering brengen. Het los leggen van je tapijt of vinyl is echter niet altijd de beste keuze.
Dit is namelijk afhankelijk van:

                       - soort ondervloer tapijt
                       - soort ondervloer vinyl
                       - soort ruimte
                       - soort vloer
                       - je gezinssamenstelling/mate van gebruik

Het kan dus wenselijk of noodzakelijk zijn om een andere legwijze te kiezen. De toeslagen voor andere legwijzen blijven van kracht. Onze medewerkers in één van onze winkels adviseren je hier graag over.