Ontmoet Trefcenter Venlo tijdens je zomers dagje uit in Venlo!

Venlo verrast je! Met deze slogan gaat deze ambitieuze Noord-Limburgse stad de zomer in. Trefcenter Venlo blijft niet achter. Het grootste winkelcentrum van Noord-Limburg biedt vakantiegangers en thuisblijvers alles wat ze nodig hebben. Om eropuit te trekken, om te klussen, gewoon voor je dagelijkse boodschappen of voor de barbecue vanavond. En heb je de boodschappen gedaan, ontdek dan de historische binnenstad van het ‘stedje van lol en plezeer’.

Van A tot Z
Trefcenter Venlo staat bekend om de grote diversiteit aan winkels. Met meer dan veertig winkels vind je er werkelijk alles. Van wandelschoenen en slaapzakken tot klusmaterialen en alles voor de tuin. Van keukengerei tot echt het meest uitgebreide assortiment voor de barbecue. En dan vergeten we nog de dagelijkse boodschappen en het feit dat je je ogen uit kunt kijken in de vele meubel- en beddenzaken. Een bezoekje aan een van de gezellige eettentjes maakt je bezoek aan het winkelcentrum compleet.

Bezoek de binnenstad
Heb je nog tijd over, dan is een bezoek aan het historische centrum van Venlo de moeite waard. De gezellige en knusse winkelstraatjes, de fraaie pleinen die uitnodigen om een terrasje te pikken en de kleurrijke boetieks en speciaalzaken maken Venlo een stad om van te genieten. En dan hebben we het nog niet gehad over het Limburg Museum en een boottochtje over de Maas. Laat je verrassen!

Trefcenter Venlo is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem afrit 40 op de A67 en volg de ANWB-borden. Kom je met de bus? Dan kun je er komen via buslijn 83 (halte Karbinderstraat) of buslijn 6 (halte Van Leeuwenhoekstraat).