Shoppen én shinen bij Trefcenter Venlo!

Bij Trefcenter Venlo vind je werkelijk alles. Van de dagelijkse boodschappen tot aan meubels, klusmaterialen en veel meer. Binnenkort rijd je óók in no time je auto door onze razendsnelle carwash.

Snelheid en service
In het uitbreidingsgebied van ons winkelcentrum opent Coppus Carwash eind september haar deuren. En daar zijn we trots op. Want hiermee heeft Venlo de meest milieuvriendelijke wasstraat van Noord-Limburg mét een overdekte stofzuighal. Heeft jouw auto dringend een wasbeurt nodig? Voor, tijdens of na het shoppen: het kan allemaal. In slechts vijf minuten ziet jouw auto er weer schitterend en stralend uit. Wachttijden? Die zijn er niet. En je auto overdekt stofzuigen, is gratis! Kom snel langs en profiteer.

Een schone auto en een schoon milieu
Je auto wassen bij Coppus Carwash? Dan ben je ook nog eens duurzaam bezig. Alle waxproducten en shampoos zijn namelijk biologisch afbreekbaar en het water wordt via een speciaal filtersysteem gerecycled. Bij Coppus Carwash kies je dus niet alleen voor een blinkende auto, maar je helpt ook het milieu een handje. Een win-win situatie!

Alle voordelen op een rij:

  • Géén wachttijden
  • Gratis overdekt stofzuigen
  • Milieuvriendelijk

Wist je dat?
Coppus Carwash is naast zijn website ook actief op social media. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van openingstijden, acties en kortingen. Volgen dus!