Tref kleurt jouw herfst!

Het is herfst! De tijd van kastanjes rapen met de kids, wandelen in het bos en heerlijk films kijken onder een dekentje. Trefcenter Venlo kleurt jouw herfst. Kom langs in ons winkelcentrum en laat jouw herfst maar beginnen!

Wandelen door het bos

Ontdek de Venlose natuurgebieden deze herfst. Laat je verrassen door al het moois dat we in onze regio hebben! Maak jouw wandeluitrusting compleet met sportieve wandelschoenen van Bever. Ook vindt je hier rugzakken en wandelstokken. Ga je met jouw kindje op pad? Samen kastanjes rapen of op zoek naar de vliegenzwam paddenstoel? Zorg dat ze goed warm gekleed zijn. Loop eens bij Prénatal of C&A naar binnen, voor warme én modieuze kinderkleding.

Tijd voor lekker eten!
Keukenprinsen en -prinsessen opgelet! De herfstperiode leent zich pérfect om eens groots uit te pakken in de keuken. Wat dacht je van een champignon- of pompoensoep? Laat je smaakpupillen maar eens genieten. Vergeet natuurlijk ook niet ons welbekende, Limburgse zoervleisj (zuurvlees) ! Voor al jouw boodschappen kom je naar ons winkelcentrum. Ontdek alle producten die bij ALDi en Albert Heijn XL in de schappen liggen. Smakelijk eten!

WoonWeken
De gehele maand oktober staat ons winkelcentrum in het teken van wonen! Laat je inspireren in onze woonwinkels en ontdek de nieuwste trends op het gebied van wonen. Vergeet niet onze website en social media in de gaten te houden voor de beste deals en hoogste kortingen! Maak jouw woondroom waar tijdens de WoonWeken bij Trefcenter Venlo!