TREFCENTER GEEFT!

De eindbedragen van 'Trefcenter Geeft' zijn bekend!

Einduitslag
Op zaterdag 1 december om 11:00 uur werd de einduitslag van Trefcenter Geeft bekendgemaakt. Tijdens een feestelijke pieteninvasie in Trefcenter Venlo werden de bedragen uitgereikt waarmee de winnaars naar huis gingen.  

Winnaars
Ruim 54 stichtingen en verenigingen in Groot Venlo zijn aangemeld voor een financieel ‘steuntje in de rug’. Onlangs selecteerde een onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Winkeliersvereniging Trefcenter Venlo, de vijf clubs met het beste verhaal. De winnaars komen uiteindelijk in aanmerking voor financiële ondersteuning.

Stem!
Deze clubs ontvangen hoe dan ook € 500,-, maar dit bedrag kan flink oplopen! Tijdens een stemronde, die van 16 november tot en met 25 november plaatsvond, kon iedereen zijn stem uitbrengen op één van de vijf clubs. Het aantal stemmen en een wegingsfactor van de jury bepaalt met welk bedrag zij op 1 december naar huis gaan.

De winnaars
1. Stichting Onze Beestenboel Venlo: €2.109,94
2. Jeugdbeweging St. Hubertus Blerick: €873.34
3. Stichting Klein Gebaar Venlo: €767,97
4. Sportclub FUNtastic Gymnastic: €650,90
5. Stichting Burenhulp Venlo: €597,82

Over TREFCENTER GEEFT
Op 23 oktober ging de actie ‘Trefcenter Geeft’ van start. Met deze actie steunden de winkeliers van Trefcenter Venlo vijf maatschappelijke initiatieven in de gemeente. Ruim 54 stichtingen en verenigingen in Groot Venlo zijn aangemeld voor een financieel ‘steuntje in de rug’. Daaruit zijn vijf clubs geselecteerd die uiteindelijk in aanmerking kwamen voor financiële ondersteuning.


Like en volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van ‘TREFCENTER GEEFT’, maar profiteer ook van andere acties, kortingen en aanbiedingen!