TREFCENTER GEEFT!

Kan jouw club wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Doe dan mee met TREFCENTER GEEFT!

Winnaars
Ruim 54 stichtingen en verenigingen in Groot Venlo zijn aangemeld voor een financieel ‘steuntje in de rug’. Onlangs selecteerde een onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Winkeliersvereniging Trefcenter Venlo, de vijf clubs met het beste verhaal. De winnaars komen uiteindelijk in aanmerking voor financiële ondersteuning:

- Stichting Klein Gebaar (Blerick)

- Stichting Onze Beestenboel (Venlo)

- Jeugdbeweging St. Hubertus (Blerick)

- Stichting Burenhulp (Venlo-Zuid)

- Sportclub FUNtastic (Venlo-Noord)

Stem!
Deze clubs ontvangen hoe dan ook € 500,-, maar dit bedrag kan flink oplopen! Tijdens een stemronde, die van 16 november tot en met 25 november plaatsvindt, kan iedereen via deze pagina zijn stem uitbrengen op één van de vijf clubs. Het aantal stemmen en een wegingsfactor van de jury bepaalt met welk bedrag zij naar huis gaan.

Save the date
Op zaterdag 1 december om 11:00 uur maakt Trefcenter Venlo de einduitslag bekend. Tijdens de feestelijke Pieteninvasie in Trefcenter Venlo worden de cheques overhandigd aan de vijf winnaars.

Like en volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van ‘TREFCENTER GEEFT’, maar profiteer ook van andere acties, kortingen en aanbiedingen!