Trefcenter Venlo maakt jouw zomer compleet

Wat zijn jouw vakantieplannen? Bij Trefcenter Venlo vind je écht alles wat je nodig hebt. Om eropuit te trekken, om te klussen, voor de barbecue vanavond of gewoon voor de dagelijkse boodschappen. Wij staan klaar om jouw zomer extra stralend te maken.

Grootste winkelcentrum van Noord-Limburg

Met meer dan 40 winkels biedt Trefcenter Venlo voor elk wat wils. Van wandelschoenen en slaapzakken tot klusmaterialen en tuinartikelen. Van keukengerei tot alle benodigdheden voor een heerlijke zomeravond met familie en vrienden. Ontdek de vele meubel- en beddenzaken. En maak je bezoek aan ons winkelcentrum compleet met lekkere versnapering bij een van de gezellige restaurants.

Venlo verrast je
Heb je tijd over? Dan is een bezoekje aan het historisch hart van Venlo de moeite waard. De knusse winkelstraatjes en pleinen en de kleurrijke boetieks en speciaalzaken maken Venlo een stad om van te genieten. Houd je van cultuur? Bezoek dan het Limburg Museum of maak een boottocht over de Maas. Laat je verrassen!

Goed bereikbaar
Trefcenter Venlo is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem afrit 40 op de A67 en volg de ANWB-borden. Neem je de bus? Dat kan via buslijn 83 (halte Karbinderstraat) of buslijn 6 (halte Van Leeuwenhoekstraat).