Vier de feestdagen samen met Trefcenter Venlo!

De dagen korten, de gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Vier gezellig de feestdagen met familie en vrienden. Al begonnen met de kerstinkopen? Breng dan eens een bezoek aan Trefcenter Venlo en haal echt alles voor de juiste kerstsfeer in huis. Kerstdecoraties, cadeaus, alles voor een heerlijk feestmaal. Bij Trefcenter Venlo ben je aan het juiste adres. Je treft er meer dan 40 winkels met voor elk wat wils.
 

Trefcenter wenst je prettige kerstdagen en een gezond 2023!


Verwen jezelf en de gasten
De feestdagen zijn hét moment om gezellig samen te genieten van lekker eten. Doe je boodschappen bij Albert Heijn XL of Lidl en ontdek het uitgebreide en zeer gevarieerde aanbod van verse culinaire producten. Of je nu echt luxe uitpakt of gaat voor een eenvoudige feestmaaltijd: voor elk kerstmenu is er wat. Ook is er een ruime keuze aan bijpassende wijnen en likeuren bij Gall & Gall.

Kerstgevoel in huis
Haal het echte kerstgevoel in huis met de fraaiste kerstversieringen. Laat je inspireren in een van onze prachtige woonwinkels of breng een bezoek aan de Magische Kerstwereld van Tuincentrum Leurs. Je vindt er écht alles. Van traditionele kerstversiering tot hele moderne decoraties. Voor elke stijl is er een ruime keus aan kerstartikelen. Uiteraard is er ook prachtige kerstversiering voor buiten! Zo mag de kerstkrans aan de deur natuurlijk niet ontbreken. Trefcenter Venlo biedt samen met haar winkeliers een unieke beleving vol inspiratie én met de allernieuwste kersttrends.

Wij zijn open
Onze winkels zijn op kerstavond, tweede kerstdag en oudejaarsavond open tot 19:00! Ben je benieuwd naar de openingstijden van het gehele winkelaanbod van Trefcenter Venlo weten? Deze vindt je hier.

Parkeer gratis
Ben je op zoek naar een parkeerplaats? Geen zorgen! Bij Trefcenter Venlo is parkeren gratis. Zo geniet je ongedwongen van ons veelzijdige winkelaanbod. Met ruim 40 winkels verrassen we je graag!

Volg ons!
We brengen je graag op de hoogte van acties, nieuws en trends! Doe er je voordeel mee en like ons op Facebook en Instagram