Vier de voorjaarsvakantie bij Trefcenter Venlo

Ben je met carnaval een (mid)weekje vrij? Ga je gezellig een borreltje drinken met vrienden? Of heb je een uitstapje op de planning staan? Trefcenter Venlo heeft alles om van elk moment een feest te maken!

Eten en drinken

Tijdens de voorjaarsvakantie kleurt Limburg roeëd-gael-greun voor ‘vastelaovend’. Wat zijn jouw plannen? Voor lekkere snacks, frisdrank, bier en wijn ben je bij Albert Heijn XL, Lidl en Gall & Gall aan het juiste adres.

Sportieve activiteit
Spring je liever op de latten? Of ga je de natuur in voor een stevige wandeling of fietstocht? Bever heeft de juiste uitrusting voor jouw avontuur.

Geef je huis een opfrisser
De voorjaarsvakantie is ook hét moment om de inrichting van je woning eens goed onder de loep te nemen. Ons winkelcentrum heeft meer dan 20 winkels op het gebied van meubels, woonaccessoires, badkamers, keukens, klusartikelen en meer.

Klaar voor de lente
Met de lente in aantocht verdient ook je balkon, terras of tuin weer extra aandacht. Dus, hup die frisse lucht in! En laat je bij Tuincentrum Leurs inspireren door een groot assortiment van planten, bloemen en tuinmeubelen.