Wat zijn jouw plannen deze herfstvakantie? Wij zijn geopend!

Deze herfstvakantie gezellig winkelen in Venlo? Je bent van harte welkom bij Trefcenter Venlo. Ons winkelcentrum heeft meer dan 40 winkels. Bovendien zijn we goed bereikbaar, zeven dagen per week geopend én parkeren is gratis.

Laat je inspireren
Trefcenter Venlo heeft werkelijk alles om jouw herfstvakantie compleet te maken. Van bergschoenen tot raamdecoratie, van een goed geknipt kapsel tot babykleding, van designmeubels tot dierenspeciaalzaak. Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod. Ben je niet op zoek naar iets specifieks? Hoe gezellig kan het dan zijn om gewoon een dagje rond te slenteren in ons winkelcentrum? Lekker rondneuzen en verdwalen in winkels. Tussendoor kun je even de boodschappen doen en samen met het gezin een hapje eten bij een van onze gezellige restaurants.

Goed bereikbaar, gratis parkeren
Trefcenter Venlo is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem afrit 40 op de A67 en volg de ANWB-borden. Neem je de bus? Dat kan via buslijn 83 (halte Karbinderstraat) of buslijn 6 (halte Van Leeuwenhoekstraat). Ga voor meer informatie naar www.trefcenter.nl.