Wij gaan vernieuwen

In 2022 en 2023 blazen we Trefcenter Venlo nieuw leven in. Na de recente verbouwing van het voormalige Praxis-pand, start in januari 2022 de vernieuwing van het winkelgebied van Jysk tot en met de plek waar tot voor kort Kwantum zat. In 2023 gaat het hele overdekte winkelcentrum op de schop.

Alles, en meer

Door de verbouwing in 2022 en 2023 vind je straks echt álles bij Trefcenter Venlo, en meer! Het winkelgebied krijgt een nieuwe indeling met een geconcentreerd en kwalitatief aanbod aan winkels. Ons winkelterrein krijgt een nóg aantrekkelijkere uitstraling, zodat shoppen bij Trefcenter nóg gezelliger wordt.

Nieuwe invulling voormalig Praxis-pand
In het najaar van 2021 kreeg het voormalige Praxis-pand al een facelift. Sinds kort vind je hier de nieuwe vestiging van Kwantum. En er is goed nieuws voor alle doe-het-zelvers en dierenvrienden: binnenkort openen de Verfzaak en Pets Place - Boerenbond ook hun deuren in dit pand.

 

Verbouwing 2022
In januari 2022 start de verbouwing van het voormalige winkelpand van Kwantum. Hier opent Jysk haar deuren in juni. Aansluitend begint de verbouwing van de winkels ernaast. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met augustus. In de vernieuwde winkels gaan onder meer Buitenhof, Beter Bed en Carpetright zich vestigen. Straks vind je Buitenhof op de eerste verdieping met een aantrekkelijke opgang vanaf de begane grond.Verbouwing 2023
In 2023 krijgt het overdekte winkelcentrum van Trefcenter Venlo een flinke opfrisser. Deze werkzaamheden duren van het tweede kwartaal tot en met het derde kwartaal.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden blijft Trefcenter Venlo gewoon bereikbaar zoals je dat gewend bent. Tot en met maart is een gedeelte van het parkeerterrein voor het voormalige winkelpand van Kwantum niet in gebruik.