Doorgaan naar content

Trefcenter

Trefcenter biedt een gevarieerd winkelaanbod met diverse winkels die voldoen aan al uw behoeften. Ontdek een scala aan producten, waaronder elektronica, huishoudartikelen, voedingsmiddelen, meubels en nog veel meer!

De winkels bij Trefcenter hebben ieder hun eigen openingstijden. Deze zijn te vinden door hier te klikken. Deze zijn vrijwel gelijk aan de openingstijden van de binnenstad. Bovendien gelden dezelfde koopzondagen. Ontdek het veelzijdige aanbod van Trefcenter en vind alles wat u nodig heeft op één plek. Plan uw bezoek en geniet van een plezierige winkelervaring; je treft het hier!

Je treft ons hier

Met de auto is Trefcenter Venlo uitstekend bereikbaar. Neem op de A67 afrit 40 richting Venlo en volg vervolgens de duidelijke ANWB-borden naar Trefcenter. U kunt via meerdere manieren de gratis parkeerplaatsen rondom Trefcenter bereiken: de Nijmeegseweg biedt twee ingangen en via de A. van Leeuwenhoekstraat kunt u tevens het winkelcentrum oprijden.

Trefcenter Venlo biedt ruim meer dan 450 gratis parkeerplaatsen aan, verdeeld over het gehele terrein. Daarnaast is de gehele woonboulevard en winkels binnen het Trefcenter-terrein met elkaar verbonden. Tuincentrum Leurs en Equidrome beschikken over een ruime, eigen parkeerplaats die gelegen is aan de Straelseweg. Zowel met auto’s als te voet is het eenvoudig mogelijk te verplaatsen binnen Trefcenter.

Trefcenter Venlo is eenvoudig met de fiets te bereiken vanuit meerdere oversteekpunten. Vanuit de Rembrandtstraat is er een oversteekpunt, vanuit de Karbinderstraat, de Straelseweg en vanuit de Buys Ballotstraat. Fietsenstallingen zijn er voldoende, verdeeld over het hele terrein.

Ook met het openbaar vervoer is Trefcenter goed bereikbaar. Buslijn 83 stopt bij halte Karbinderstraat, op korte loopafstand van Trefcenter. Daarnaast is het ook mogelijk buslijn 6 te nemen en uit te stappen bij halte Van Leeuwenhoekstraat. Deze handige busverbindingen maken het reizen naar Trefcenter gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen.

Adres:

Nijmeegseweg 20, 5916 PT Venlo

Ontdek Venlo

Welkom in Venlo, de levendige stad waar geschiedenis, cultuur en winkelplezier samenkomen. Verken de betoverende straten, bewonder historische pareltjes, bezoek de prachtige Maasboulevard en geniet van een uitgebreid aanbod aan winkels, gezellige cafés en restaurants. Ontdek ook de prachtige natuurlijke omgeving van Venlo en laat je verrassen door alles wat deze bruisende stad te bieden heeft.

De openingstijden van de winkels in de binnenstad van Venlo komen overeen met de openingstijden van de winkels bij Trefcenter. Een bezoek is dus eenvoudig te combineren. Daarnaast is de verbinding tussen de binnenstad van Venlo en Trefcenter eenvoudig met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. Plan je bezoek vandaag nog!

Plan je bezoek