Doorgaan naar content

SHOP EN SCOOR DE TREF-BAL!

Tijdens het aankomende EK 2024 dat van 14 juni tot en met 14 juli wordt gehouden in Duitsland biedt Trefcenter Venlo een unieke kans om een geweldige voetbal te scoren!

Je hoeft alleen maar 11 verschillende kassabonnen van winkels in ons gezellige winkelcentrum te verzamelen en in te leveren om je eigen officiële Tref-bal te claimen.

Deze actie is de perfecte manier om jouw voetbalkoorts te vieren, terwijl je shopt voor al je favoriete merken: van mode tot huishoudelijke artikelen en tuinspullen, elke aankoop brengt je een stap dichterbij de felbegeerde Tref-bal.

Dus kom naar Trefcenter Venlo en maak van iedere winkeltrip een doelpunt! Verzamel je 11 kassabonnen, lever die in bij de speciale Tref-bal balie bij Leurs en neem een bijzonder aandenken van dit EK mee naar huis. 

Veel plezier tijdens het shoppen en scoren!

ACTIEVOORWAARDEN

Actieperiode: De Tref-bal actie vindt plaats tijdens het EK 2024, van 14 juni tot en met 14 juli.

Deelname: Om deel te nemen aan de actie, dien je 11 verschillende kassabonnen te verzamelen van één of meerdere winkels in het Trefcenter Venlo.

Inleverpunt: Deze kassabonnen kun je inleveren bij de Tref-bal balie van Tuincentrum Leurs, gevestigd in het Piazza Restaurant van het tuincentrum (Straelseweg 370, 5916 AD Venlo).

Openingstijden Tref-bal balie: De Tref-bal balie is geopend op de volgende zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur:

  • 22 juni 2024

  • 29 juni 2024

  • 6 juli 2024

  • 13 juli 2024

Limiet: Er kunnen maximaal 2 Tref-ballen per persoon per keer worden opgehaald.

Beschikbaarheid: De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op = op!

Doelstelling: Bezoek Trefcenter Venlo en maak van iedere winkeltrip een doelpunt! Verzamel je 11 bonnen, lever ze in bij de speciale Tref-bal balie bij Leurs en neem een bijzonder aandenken van dit EK mee naar huis.

Overige Voorwaarden: Deelname aan de actie impliceert de acceptatie van deze actievoorwaarden. Trefcenter Venlo behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.