Doorgaan naar content

Trefcenter Venlo heeft zin in de zomer!

De zomer kan beginnen! Trefcenter Venlo heeft er zin in. Zon, zee, strand we komen eraan! Bezoek ons winkelcentrum om goed voorbereid te kunnen genieten. We hebben alles om jouw zomer onvergetelijk te maken.

Zomer? Tijd voor een feestje!

De zomer schreeuwt natuurlijk om een goed feestje. Gezellig barbecueën met vrienden of bourgondisch borrelen met de familie. Voor goede feestvoorbereiding moet je bij Trefcenter Venlo zijn. De lekkerste drankjes haal je bij Gall&Gall en de hapjes in de supermarkten Lidl en Albert Heijn XL. Geniet ervan!

Vakantievoorbereidingen
Trefcenter Venlo helpt je goed voorbereid op vakantie te gaan. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan zonnebrand, bikini’s en klapstoeltjes? Geen zorgen! We hebben het állemaal in ons winkelcentrum. Zo ga je voorbereid op vakantie. Laat het relaxen beginnen!

Genieten in de tuin
Heerlijk genieten van de zomerzon in de tuin. Terwijl de kids spetteren in het zwembadje, heb jij éindelijk tijd voor dat ene goede boek. Bezoek ons winkelcentrum om jouw tuin klaar te maken voor de zomer! De mooiste planten vind je bij Tuincentrum Leurs en voor tuinmeubelen moet je bij Buitenhof zijn. Enjoy!