Doorgaan naar content

Renovatie Parkeerterrein

Vanaf maandag 3 juli vinden er werkzaamheden plaats aan ons parkeerterrein. Tijdens deze renovatie zal de indeling van het parkeerterrein worden aangepast en zal er meer groen worden toegevoegd. Deze werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden. 

De eerste fase van de renovatie bevindt zich tussen de Lidl en het gebouw TrefBox. naar verwachting zal deze fase eind juli gereed zijn. Tijdens de uitvoeren van deze fase zal de ingang van het Trefcenter via de Antonie van Leeuwenhoekstraat afgesloten zijn. Verkeer zal gedurende de werkzaamheden worden omgeleid via tijdelijke verkeersborden. 

De tweede fase van de renovatie zal starten na de bouwvak, op 21 augustus, en zal naar verwachting 5 weken duren. Gedurende deze fase zullen alle entrees beschikbaar zijn. 

Wij zullen u na de zomer voorzien van een update over de voortgang en de volgende fasen van de renovatie!

Update 1

Op 3 juli is gestart met de renovatie van het parkeerterrein van Trefcenter. Daarbij wordt de indeling aangepast, bestrating en asfalt vernieuwd en wordt groen toegevoegd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM Infra en worden gefaseerd uitgevoerd.

Nadat op 28 juli fase 1 is afgerond, wordt op 22 september fase 2 naar verwachting afgerond en wordt op 25 september gestart met fase 3.

Fase 3 is gelegen aan de zuidzijde van gebouw TrefBox. De werkzaamheden aan deze fase zullen rond 20 oktober zijn afgerond. Aansluitend zal direct gestart worden met de uitvoering van fase 4, welke rond 17 november afgerond zal zijn.  

Gedurende de realisatie van fase 3 en 4 zijn alle entrees (A, B en C) beschikbaar. Ten behoeve van de bereikbaarheid van de winkels van Buitenhof Tuinmeubelen, Carpetright, Beter Bed en JYSK tijdens de uitvoering van fase 4 zal er een voetgangerscorridor beschikbaar zijn.

Update 2

Graag informeren we u over de vorderingen van de renovatie van het parkeerterrein van Trefcenter. Voor de kerstperiode is de renovatie van de parkeerterreinen ten noorden en zuiden van gebouw TrefBox afgerond, evenals de strook aan de zijde van de Nijmeegseweg.

Na een korte pauze zijn de werkzaamheden hervat om de laatste fases uit te voeren en af te ronden voor Pasen. Deze laatste fasen bestaan uit het terrein ter plaatse van de fontein (bij de winkels van o.a. Berden, Trendhopper, Henders & Hazel en Bever) en het gebied rondom de rotonde. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zijn en blijven de winkels en parkeerterreinen bereikbaar. De planning is erop gericht om in de eerste helft van maart gereed te zijn, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.  

Voor vragen kan contact worden opgenomen met projectmanager Bert Smits (b.smits@beterbouwmanagement.nl)