Doorgaan naar content

Hobby

Trefcenter heeft een uitgebreid assortiment aan hobbyproducten, waar je al het nodige vindt om creatief bezig te zijn. Onze diverse winkels, waaronder Bever, Big Bazar, Blokker en De Verfzaak bieden alles wat je nodig hebt om je hobby’s tot leven te brengen. Trek je graag de natuur in om te kamperen, wil je graag je creatieve kant ontdekken of ben je juist veel met sport bezig? Bij ons vind je alle producten die je nodig hebt voor jouw persoonlijke hobby. Kom snel een keer langs om inspiratie op te doen! Maak van je vrije tijd een avontuur en profiteer van de beste deals bij een van onze winkels. Hier tref je echt alles wat je nodig hebt om je passies en hobby’s te verkennen en te koesteren.

Creatief

Laat je creatieve vonk overspringen met een uitgebreide selectie aan knutselbenodigdheden. Geef vorm aan je artistieke visie en breng je creatieve projecten tot leven met ons brede assortiment aan knutselmaterialen.

Outdoor

Duik in de wereld van het avontuurlijke buitenleven met verschillende hoogwaardige outdoor uitrustingen. Of je nu wandelt, kampeert of graag de natuur verkent, bij onder ander Bever vind je alles wat je nodig hebt voor jouw buitenavontuur.

Koken

Haal het plezier van koken in huis met ons brede aanbod van keukenapparatuur en andere benodigdheden voor voedselbereiding. Van hoogwaardige koekenpannen tot kwalitatieve messensets, bij Trefcenter vind je alles voor jouw keukenhobby.

Sporten

Omarm jouw actieve levensstijl bij Trefcenter! Wij bieden hoogwaardige sportartikelen en faciliteiten die jou helpen met het bereiken van je doelen. Laat je inspireren door ons uitgebreide sportaanbod en zet de eerste stap naar een gezonde en actieve levensstijl.

Huisdecoratie

Geef je huis een persoonlijke uitstraling met de decoratie van onze woonwinkels. Kom bij ons langs voor een ruim aanbod van decoratieve items in diverse stijlen, waarmee jij elke kamer voor elke gelegenheid kan verfraaien.

Wooninspiratie

Ga je graag actief op zoek naar verschillende ideeën, stijlen en inrichtingsmogelijkheden voor je huis? De laatste interieurtrends ontdek je in onze verschillende woonwinkels, wat Trefcenter een ideale plek maakt voor het opdoen van wooninspiratie.

Inspiratie