Doorgaan naar content

Dieren

Bij Trefcenter begrijpen we de speciale plek die dieren in ons hart innemen. Daarom hebben we een wereld van dierenwelzijn gecreëerd met meerdere dierenwinkels, waaronder Pets Place, Jumper en Ruitersport Equidrome. Of je nu een trotse huisdierouder bent, een paardenliefhebber of gewoon geïnteresseerd bent in de wereld van dieren, hier tref je alles wat je nodig hebt. Zo kun je bij onze dierenspeciaalzaken terecht voor een ruim assortiment aan huisdiervoeding, waarbij we zorgen voor de voedingsbehoeften van jouw trouwe viervoeter of andere huisdieren. Daarnaast vind je hier de beste verzorging en dierbenodigdheden die bijdragen aan hun welzijn en gezondheid. Ook voor het speeluur van jouw huisdier zijn er genoeg opties te vinden in onze winkels. Bij Trefcenter zorgen we ervoor dat elk dier, groot of klein, de aandacht en liefde krijgt die ze verdienen.

Huisdieren

Verwen je huisdieren met een uitgebreide selectie aan speel- en verzorgingsproducten. Van voeding en verzorging tot speelgoed en accessoires, jouw huisdieren laat je pas echt genieten met de kwaliteitsproducten van Trefcenter. Kom langs en verken onze mogelijkheden.

Dierverzorging

De gezondheid van je huisdieren staat natuurlijk voorop. Daarom dragen onze dierverzorgingsproducten allemaal bij aan het welzijn van jouw huisdier. Of is jouw hond toe aan een wasbeurt maar heb je liever geen smerige badkamer? Kom dan langs bij Jumper en maak gebruik van onze dogwash om jouw hond weer volledig op te frissen.

Diervoeding

Je kunt bij onze dierspeciaalzaken terecht voor een uitgebreid assortiment aan voedingsproducten voor diverse diersoorten van verschillende leeftijden. Binnen ons uiteenlopende aanbod selecteer je moeiteloos de beste voeding voor jouw huisdieren.

Dierbenodigdheden

Voor al je huisdierbehoeften hebben we een uitgebreide selectie aan dierbenodigdheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe voerbak of halsband? Bij ons vind je alles voor het onderhouden en verzorgen van je huisdier. Met hoogwaardige en stijlvolle benodigdheden maken we het verzorgen van je huisdier eenvoudig en leuk.

Dierenspeelgoed

Laat je huisdieren plezier bleven met ons diverse assortiment dierenspeelgoed. Van honden- en kattenspeeltjes tot speeltjes met geluid, bij Trefcenter vind je het perfecte speelgoed om hun dag op te vrolijken. Stimuleer hun nieuwsgierigheid en houd ze actief met ons kwaliteitsspeelgoed.

Dierenverblijf

Geef jouw huisdieren een comfortabel thuis met een van onze dierenverblijven. Of je nu op zoek bent naar een knusse kattenmand of een ruim hondenhok. Onze selectie biedt comfortabele en veilige dierenverblijven voor al je geliefde huisdieren.

Inspiratie